Рисувани стенописи в църкви, параклиси, манастири

Имаме голям опит с изографисването на черкви и параклиси. Рисували сме стенописи в Троянския Манастир, Белащенския Манастир, Девическия Манастир в Самоков, както и в по-малки параклиси, като параклиса в комплекс Царско село в София и много други. Миналото лято през 2012г. изрисувахме параклис в Трявна. Въпреки силната иконописна школа в Трявна избраха нас да изографисаме параклиса. Миналият месец изрисувахме първият стенопис в новата черква в село Железница до Симитли.

Цените на които работим са в зависимост от сложността на стенописите. Рисували сме в Черкви, където от значение е стенописите да са богати с много фигури и много декорация, както и в черкви с ограничен бюджет. Независимо от договорената цена на стенописите не правим компромис с качеството на материалите. Рисуваме само с най-качествените акрилни и маслени бои. Стенописите се лакират с качествени лакове за да имат дълготраен живот.

За да точни цени трябва да се направи проект на стенописите.
От значение е броят на фигурите в даден стенопис, както и квадратурата на самия стенопис.
Има разлика между стенописи с много фигури, като тайната вечеря и такива с по-малко фигури. Затова като се направи проект и се прецени кои сцени ще се рисуват може да се каже средна цена на стенопис или на квадратен метър.
Главно рисуваме двама художника, но за по-големи проекти, които трябва да се изпълнят по-бързо работим по-голяма група художници.

За контакти

info@artidea.eu

тел – 0892 46 59 40

 

 

 

Вашият коментар