Откриване на АРТ ЦЕНТЪР Благоевград

art center
Сякаш есента все още не е показала златната си премяна в пълния си блясък, а зимата все още не е смогнала да изплете белите си къдели, и докато двете дами ще си съперничат коя е по красива, ние от Студио Арт Идея ви каним в нашия Арт Център Благоевград.
В новата ни уютна галерия ще се насладите на всички сезони претворени от четката на известния майстор на живописта, утвърдения художник Стойко Донев.
От стените мерят хубост български жени в носии, коя от коя по-гиздави. Техен автор талантлива художничка Славейка Аладжова. Пред вас оживяват нежни пролетни цветя, пърхат пеперуди и гали ви тъжния влажен поглед на сърна – акварелите на Слави, вече тъй популярни в Америка, Русия, Франция, Италия, Англия.
Трудно откъсваш поглед, но друга свята красота стопля душата ти. Поглед в теб с благословия са вперили светите икони изографисани от художника Любомир Канелов. Негови творби красят най-големите храмове в страната.
Галерия пълна с красота българска. Тя е нашия храм от който всеки може да отнесе частица от красотата и в къщи и да зарадва любимите си хора.
Усеща се във въздуха, че Коледа наближава, а ние от Студио Арт Идея сме се погрижили тази Коледа вашите подаръци, избрани от нашата галерия да бъдат незабравими.
Добре дошли в Арт Център Благоевград.

Снимки от откриването на галерията

Картини на художниците Славейка Аладжова(акварел), Стойко Донев(пейзажи), Любомир Канелов(икони)
art center
art center
art center
art center
art center
Гости на откриването на Арт център Благоевград
art center
Гости на откриването на Арт център Благоевград
art center

В нашата галерия ще намерите оригинални идеи за подарък за предстоящите празници. Заповядайте и се заредете с празнично настроение!

art center
Арт център Благоевград се намира на улица “Арсений Костенцев” № 15 в бизнес сгада в която се влиза  и от площад „Георги Измирлиев-Македонче“, Благоевград

art center blagoevgrad

No Comments

Post a reply

Copyright © www.artidea.eu 2013