При попълване на формата за поръчка изберете, най-удобния за вас начин на плащане и ние ще ви изпратим пояснителен имейл, за уточняване на детайлите и за потвърждаване на поръчката.

Наложен платеж, поръчката достига до Вас чрез куриер, по този начин Вие плащате на куриера при получаване на пратката.
Цената на доставка при избран метод на заплащане Наложен платеж е от 2лв. до 10лв. – зависи от тежестта на пратката. ЗА ПОРЪЧКА НАД 200 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА.

В брой, ако изберете този начин, може лично да вземете поръчката от ателие на www.ARTide.eu  и да платите в брой. Ателиета имаме в Благоевград, за подробности се свържете с Нас.

Банков превод, необходимо е да посетите най-удобния за Вас клон на която и да е банка и да приведете дължимата сума по банковата сметка на www.ARTidea.eu

 
Банка ДСК
IBAN(сметка в лева): BG61STSA93000020159375
Цената на доставка при избран метод на заплащане Банков превод  e от 2лв. до 10лв. – зависи от тежестта на пратката. ЗА ПОРЪЧКА НАД 200 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА.

Пощенски запис, за да заплатите чрез пощенски запис е необходимо да посетите някой клон на “Български пощи” и да попълните стандартна бланка “Пощенски запис”.

Цената на доставка при избран метод на заплащане Пощенски запис е от 2лв. до 10лв. – зависи от тежестта на пратката. ЗА ПОРЪЧКА НАД 200 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА.

Плащане чрез системата на PayPal, за целта е необходимо да имате регистрация в PayPal. Това е най-удобният и един от най-сигурните методи за плащане за чужденци и българи, живеещи в чужбина, които искат да зарадват с АРТ подарък своите роднини и близки приятели в България. Системата обслужва всички видове кредитни карти, издадени в чужбина и може да приема плащания през банкови сметки. Ако изберете този вид разплащане, ще бъдете прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате.

За начало на поръчката се приема потвърждението от PayPal.com, че клиентът е извършил превод към сметката на www.ARTidea.eu


Цената на доставка при избран метод на заплащане PayPal е от 2лв. до 10лв. – зависи от тежестта на пратката. ЗА ПОРЪЧКА НАД 200 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА.

[button link=”http://artidea.eu/contact/order/”]Направи поръчка[/button]
Copyright © www.artidea.eu 2013