За нас

Кои сме ние?

www.ARTidea.eu е място на което Вие може да поръчате уникални произведения на изкуството под формата на различни продукти. Продукти, които трудно бихте намерили на друго място, ръчноизработени за Вас, от екип талантливи автори, при това на много достъпни цени.

Освен да поръчате от вече съществуващите ни галерии, на нашия сайт, Вие може да поръчате нещо уникално по Ваша идея, и то да бъде изпълнено от талантлив художник, фотограф или друг автор от нашия екип.

 

Какво мога да поръчам на www.ARTidea.eu?

На нашият сайт може да намерите произведения на художници, фотографи и други хора на изкуството, някои от които са предоставени за продажба ексклузивно само на сайта ни!

Освен това, на www.ARTidea.eu предлагаме възможност за поръчка на портрети, карикатури, уникални ръчно изработени бижута и други услуги от автори по Ваш избор.

Какъв по-хубав подарък от портрет, карикатура, картина, икона, дърворезба, професионална фотография, ръчно изработени бижута и още много АРТ артикули за всеки повод, за да впечатлите и накарате човек да се чувства специален!

 

Защо www.ARTidea.eu е толкова специално място?

Всеки продукт на Нашия сайт, дори малкото ръчно изработено бижу се прави специално за Вас! От художници със вниманието, което всяко произведение на изкуството заслужава. Ние не продаваме масово произвеждани продукти в голям тираж, който могат да бъдат намерени във почти всеки местен магазин!

Аз съм творческа личност, рисувам, снимам, правя нещо уникално, мога ли да стана част от авторите на www.ARTidea.eu?

Ние, хората на изкуството сме най-малко търговци. Голямото ни желание е да творим уникални произведения, които да впечатляват и носят радост на зрителя.

Идеята на www.ARTidea.eu е именно да помага и  свързва авторите на уникални произведения на изкуството със техните бъдещи почитатели. За това не се колебайте и за миг и се свържете с нас, за да обсъдим как заедно да допринесем за взаимният ни успех.

 

[button link=”http://artidea.eu/cc/”]Авторски права[/button] [button link=”http://artidea.eu/artprint/”]За арт принтовете?[/button] [button link=”http://artidea.eu/about-us/”]За нас[/button] [button link=”http://artidea.eu/about-us/plastane/”]Начини на плащане ?[/button] [button link=”http://artidea.eu/contact/order/”]Поръчка[/button]

 

Copyright © www.artidea.eu 2013